Vegansk tzatziki

Vegansk tzatziki - nem opskrift hvor creme fraiche skiftes ud med vegansk yoghurt. Super lækkert tilbehør til grillmad, aftensmaden eller som dip.
vegansk tzatziki uden mejeriprodukter

En nem opskrift på vegansk tzatziki

Det er super nemt at lave en lækker, cremet vegansk tzatziki med masser af smag.   

Den smager super godt, også selvom der ikke er skyggen af creme fraiche i opskriften. Den smager lige som den skal – lækker krydret og med masser af hvidløg. Eneste ulempe er, at du nok skal sørge for, at din bedre halvdel også spiser den 😉

Vegansk yoghurt erstatter creme fraiche

I denne opskrift skal du bruge vegansk yoghurt i stedet for creme fraiche. Du skal dog lige huske, at der er stor forskel på veganske yoghurter.

Jeg er blevet rigtig glad for Milbona’s sojayoghurt, og ellers er der Yosa’s (Fazer) havreyoghurt (læs min anmeldelse her) eller Alpros soyayoghurt – enten den usødede version eller Alpro Naturel. Nogle veganske yoghurter er sødet eller med vaniljesmag…..og det forener sig ikke altid med tzatziki 😉

vegansk tzatziki uden mejeriprodukter

Vegansk tzatziki - opskrift

Tilberedningstid: 20 min. 

Opskriften på hjemmelavet vegansk tzatziki giver ca. 3½ dl. (350 ml) 

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

vegansk tzatziki uden mejeriprodukter
vegansk tzatziki opskrift

Var det en god opskrift på hjemmelavet vegansk tzatziki?

Så kan du jo dele den på Facebook.
Følg veganske-opskrifter.dk på Facebook og Instagram, hvis du er interesseret i nye veganske opskrifter:

FAQ

Folk spørger tit om:

Du kan fint lave hjemmelavet vegansk tzatziki i forvejen. Det er faktisk en rigtig god idé, for  jo mere den står i køleskabet og trækker,  jo mere smag får den.

Du kan eksempelvis købe Alpro’s veganske yoghurt til tzatziki i Bilka, Kvickly, Rema1000 og Superbrugsen. Både den usødede og naturel-versionen er super gode til vegansk tzatziki. Yosas havreyoghurt (læs anmeldelsen her) er lidt svær at finde. Men lad os satse på, at den snart dukker op som fast bestanddel i et af supermarkederne.

Vegansk grillmad:

veganske bøffer opskrift

Veganske bøffer / steaks

Veganske steaks – opskrift med det geniale hvedegluten (seitanmel). De får en super god konsistens og smag; møre, faste og saftige – helt som en steak af kød.

vegansk burger opskrift - den bedste

Vegansk burger – den bedste

Vegansk burger – opskrift på de bedste veganske burgerbøffer til dato. FANTASTISK konsistens og smag. Et must hvis du ikke har prøvet seitanbøffer før – veganer eller ej.

Veganske pølser opskrift

Veganske pølser

Veganske pølser – opskrift på geniale pølser til hotdogs og grill. En krydret smag og en rigtig god, fast konsistens. Og så er de super nemme at lave.

Er du glad for veganske opskrifter?

Så følg med på Facebook og Instagram
vegansk mad opskrifter til kødfri dag

Det staves GRIS

IKKE SKINKE. IKKE BACON. IKKE PØLSE!

veganske opskrifter og vegetaropskrifter