Anmeldelser og tests af vegansk mad og drikke

Her på siden finder du anmeldelser og tests af veganske produkter, vegansk mad og veganske drikkevarer. Alle de anmeldte og testede veganske fødevarer finder du i ganske almindelige dagligvarebutikker og supermarkeder. Og nogle kan du også bestille hjem fra en webshop. 

Men udgangspunktet er, at det er en test af et vegansk produkt, du selv nemt kan få fat i. Det giver jo ingen mening at teste produkter og fødevarer af, der er ultrasvære at få fat på.

Og lige for at slå det helt fast… Så er der ingen, der kan købe sig til min holdning. Alle anmeldelser her på siden er skrevet 100% ud fra min egen vurdering og erfaring med de forskellige veganske produkter…

anmeldelse og tests af veganske produkter mad og drikke

I anmeldelserne får du lidt praktisk information om, hvordan de forskellige veganske fødevarer smager. Og hvordan jeg har brugt dem. Og så skriver jeg naturligvis også, hvilke supermarkeder der sælger dem. ( I hvert fald dem jeg ved af).

Nu hvor denne side jo hedder veganske-opskrifter.dk – ja så smider jeg selvfølgelig også nogle veganske opskrifter ind i en anmeldelse. Så kan du jo overveje, om du vil bruge produktet på samme måde. Men nej… jeg sætter ikke opskrifter ind, hvis jeg har haft en dårlig oplevelse med produktet. Og det sker desværre engang imellem… 

God fornøjelse.

Er du hooked på en vegansk livsstil?

Så følg med på Facebook og Instagram. Her får du masser af nemme og lækre veganske opskrifter. Og samtidig kan du også følge med i, hvad der lanceres af spritnye veganske produkter i supermarkederne.