Spir plantebaseret vegansk smørepålæg med jalepenos fra Netto
Endnu et vegansk produkt fra Nettos Spir-serie.
Det er en plantebaseret og dermed vegansk ‘smøreost’ eller bare smørepålæg. Og lige denne version er med jalapenos-smag. (Se anmeldelsen af naturel-versionen her).
Og hvordan er den så?
Denne anmeldelse af Spir plantebaseret smøreost er lavet ud fra min personlige vurdering. Du og jeg har muligvis ikke samme smag, men betragt det som en slags OBS-artikel.


Er Spir smørepålæg lige så godt som almindelig smøreost?
Jeg var generelt ikke så pjattet med smøreost førhen, og er det egentlig stadig ikke. Men jeg synes faktisk, at dette smørepålæg fra Spir og Netto er rigtig godt. Især hvis man skal sammenligne med traditionel smøreost fra eksempelvis Buko eller Philadelphia.
Jalapenos-smagen er ikke for stærk. Ikke at jeg har noget imod stærk mad (tværtimod), og konsistensen er næsten som regulær smøreost. Denne er bare lidt mere fast.
Hvad kan man bruge Spirs veganske smørepålæg til?
Pålæg… det er super fint på en bolle eller et stykke knækbrød eller rugbrød.
Hvis du normalvis bruger smøreoste i madlavningen, så tænker du måske, at Spirs naturel smøreost er et oplagt valg. Men… så læs lige min anmeldelse af den først.

Hvor kan man købe det?
Spir er Nettos eget private label. Så du må en tur forbi en Netto-butik, hvis du selv vil smage det.
Men mon ikke der ligger en Netto nær dig?
Igen betyder det, at det ikke kan købes online… endnu..


Er der andre typer veganske smøre'oste'?
Der er endnu ikke super mange veganske smøreoste på markedet i Danmark. Men der er eksempelvis Violife’s veganske smøreoste, der findes i flere smagsvarianter. Og også Oatly og Yosa har veganske alternativer i ‘oste’-form.
Kunne du bruge anmeldelsen af Spir-produktet?
Måske er der nogle af dine venner på Facebook, der også gerne vil læse den.
Er du hooked på en vegansk livsstil?
Her finder du nye nemme veganske opskrifter, test og anmeldelser af veganske produkter. Og samtidig kan du følge med i, hvad der lanceres af spritnye veganske produkter i supermarkederne.
Anmeldelser og tests af andre veganske produkter i supermarkederne:

Vegansk burger fra Økolivet Anmeldelse
Økolivet vegansk burger (fra Aldi).
Anmeldelse og test af de veganske burgerbøffer fra Økolivet. Smager de som almindelige burgerbøffer? Hvordan er konsistensen? Er de gode?

Spir Naturel Smøre’ost’ – anmeldelse og test
Spir naturel smøreost fra Netto. Anmeldelse og smagtest af Spir plantebaseret naturel. Smager den som almindelig smøreost? Er den god? Hvad kan den bruges til?

Anamma veganske kødboller – test og anmeldelse
Anamma veganske kødboller – Vegobullar – smagstest og anmeldelse. Smager de godt? Hvor kan de købes? Vi sammenligner også med Beauvais’ vegetariske kødboller.

Next Level Burger fra Lidl – Anmeldelse
Test og anmeldelse af Next Level Burger fra Lidl. Hvordan smager de veganske burgerbøffer fra Lidl? Kan de sammenlignes med oksekødsbøffer?

Incredible Burger Halsans kök Test
Incredible Burger fra Hälsans Kök – smagstest og anmeldelse af plantebøffer/ burgerbøffer fra Hälsans Kök.
Smager de godt? Er smag og konsistens som var det oksekød?

Naturli burgerbøffer anmeldelse og test
Naturli burgerbøffer The Burger – smagstest og anmeldelse af veganske burgerbøffer fra Naturli.
Hvordan er konsistensen? Smager de af almindelige burgerbøffer af oksekød? Er de gode?

Veganske Sild i karry
Veganske karrysild – en helt genial opskrift på ‘sild’ i karry, hvor ‘sildene’ laves af hvedegluten (glutenmel). Både smag og konsistens er som the real deal!

Vegansk kylling (pulled seitan)
Hjemmelavet vegansk kylling (á la pulled chicken / pulled seitan). Du kommer aldrig til at spise almindelig kylling igen. Konsistensen er i særklasse, og smagen er perfekt.

Veganske bøffer / steaks
Veganske steaks – opskrift med det geniale hvedegluten (seitanmel). De får en super god konsistens og smag; møre, faste og saftige – helt som en steak af kød.