Sojagranulat tilberedning – opskrift

Tørret sojagranulat kan nemt tilberedes, så det får smag og konsistens som hakket kødfars. Denne opskrift på sojagranulat (tørret soja) kan bl.a. bruges i veganske tortillas og wraps. Og det tager ikke mange minutter at tilberede.
Sojagranulat opskrift - tilberedning af tørret soja som vegansk fars til tortillas

Har du købt en pose sojagranulat (tørret soja) for første gang, er her en god opskrift på vegansk ‘fars’. Du kan blandt andet bruge det som køderstatning på kødfrie dage i tortillas, wraps og på pizza.

Hvis du vil bruge granulatet som regulær ‘kød’sovs til spaghetti eller lasagne har jeg lavet gode opskrifter på det her:

Tørret sojagranulat smager som rigtig hakket kød

Hvis du tilbereder tørret sojagranulat rigtigt, kan du nemt få det til at smage som almindeligt hakket kød. Og det gælder også med konsistens og tekstur. Vi er super glade for tørret soja her i huset, og bruger det som køderstatning flere gange om ugen.

Netop fordi det er så genialt, har jeg fået det hjem til min webshop. Du finder Veganz’ Sojagranulat til kun 32,95 kr for 500 gram >>

(500 gram svarer til 4×4 portioner af nedenstående opskrift)

Nem vegansk fyld til madpandekager

Om noget må man sige at tørret sojagranulat som vegansk fyld til madpandekager, er en nem form for vegansk aftensmad. Det fås stort set ikke nemmere. Du har sikkert før brugt hakket oksekød til kødsovs, og tørret soja kræver reelt set ikke meget mere tilberedning end det. I hvert fald ikke hvis du vil bruge det som hakket ‘kød’ i tortillabrød, madpandekager eller andre wraps.

Tørret sojagranulat er genialt til fyld, vegansk kødsovs og spaghetti og lasagne

Vil du lave tørret sojagranulat til kødsovs til eksempelvis spaghetti, skal du egentlig bare tilføje en omgang hakkkede tomater til opskriften og lade det koge op. Og voila.. en skøn vegansk kødsovs.. Se evt. selve opskriften på vegansk kødsovs her.

Sojagranulat opskrift - tilberedning af tørret soja som vegansk fars til tortillas

Opskrift på sojagranulat der tilberedes som hakket kød

Iblødsætning: ca. 5 min.

Tilberedningstid på panden: ca. 10 min.

Ingredienser til vegansk fyld til madpandekager og tortillas til 4 personer

Tilberedning af tørret sojagranulat til vegansk fyld i madpandekager og tortillas:

Opskrift tørret sojagranulat som vegansk hakket kød til nem vegansk aftensmad

Sojagranulat til vegansk kødsovs:

Var det en god opskrift på vegansk fyld til madpandekager?

Så kan du jo dele den med dine venner på Facebook.

FAQ

Vegansk fyld til madpandekager - tørret sojagranulat

Folk spørger tit om:

Du finder tørret sojagranulat i på min 100% veganske webshop: Veganz’ Sojagranulat 500 gram 32,95 kr.

sojagranulat til vegansk lasagne

Du finder det også i Bilka, Kvickly mv., der koster det bare noget mere, når man ser på kiloprisen.

Det færdiglavede veganske fyld til madpandekager kan sagtens holde sig i 3-5 dage i køleskabet.

Ja. Du kan sagtens fryse det ned, hvis du laver for meget. Og så kan det holde sig i fryseren i nogle måneder i en lufttæt pose eller beholder.

Jeps. Det kan man da. Og du finder en super opskrift på veggiedeller af sojagranulat her. Og veganske karbonder her.

Jeg er pjattet med tørret sojagranulat. Mest fordi det er super nem vegansk aftensmad. Så det er perfekt til de travle børnefamilier.

Det er det tætteste, jeg endnu er kommet i forhold til at finde en konsistens, der er som rigtig hakket kød. Så du kan snildt servere det for ikke-veganere, der nok vil blive overraskede over, hvor godt det er.

Selve smagen kan man jo altid eksperimentere med. Er du glad for et eller andet krydderi eller hvidløg, så tilsætter du selvfølgelig bare det.

Er tørret soja sundt?

Ja. Det er langt sundere end kød. Læs en artikel om det på Nutty Vegans hjemmeside her.

Er du glad for veganske opskrifter?

Så følg med på Facebook og Instagram
vegansk mad opskrifter til kødfri dag

Det staves GRIS

IKKE SKINKE. IKKE BACON. IKKE PØLSE!

veganske opskrifter og vegetaropskrifter